Google My Business Management Service

Met de Google My Business Management Service creeëren we een competitief voordeel waarmee je positief kan opvallen, meer klantenbetrokkenheid kan krijgen, controle krijgt over de data van uw bedrijf en hoger komt in de lokale rangschikking. Dat alles voor een redelijke maandelijkse prijs

De Google My Business Management Service zal:

  1. Je aanwezigheid op Google vergroten
  2. De klantenbetrokkenheid met je profiel verbeteren
  3. Het aantal telefoons, boekingen of website bezoeken verhogen
  4. Je een competitief voordeel geven.
  5. Een positieve impact hebben op je lokale rangschikking in de lokale zoekresultaten van Google

Trek meer klanten aan!

Uw Google My Business profiel is het eerste wat mogelijke klanten zien wanneer ze je opzoeken op Google. Zorg dat je bij dat eerste contact niet verloren geraakt in de groep van andere bedrijven. Grijp hun aandacht! Zorg dat je opvalt en help zo mensen te kiezen voor uw bedrijf binnen de zoekresultaten, met onze management service.

Zorg dat je profiel opvalt door de inhoud

Het selecteren van juiste primaire categorie bijvoorbeeld is héél belangrijk om ervoor te zorgen dat je hoog in de zoekresultaten komt. Wij zullen uw Google My Business Profiel optimaliseren met de beste categoriën, diensten, omschrijvingen, allerhanden verwijzingen naar je locatie en nog veel meer. Van de grote aanpassingen tot de kleinere details, wij helpen je graag verder. 

Gebruik van verschillende features

We beheren al de GMB features op een strategische wijze. Zo bouwen we een sterk profiel op dat u een competitief voordeel gaat geven en waardoor je op een meer prominente plaats terecht komt in de zoekresultaten van Google. Door het strategisch gebruiken van die features vergroot de betrokkenheid tussen de mogelijke klant en de eigenaar. Dit zal op zijn beurt weer een positieve invloed heeft op de rangschikking.

Maak de connectie met je klanten

Laat je klanten zien dat je luistert, dat je geeft om hun feedback en creeër positieve contactmomenten door ons te laten reageren op reviews of vragen voor u. Wij zullen u helpen om te bouwen aan je lokale reputatie en werken samen om zelfs negatieve reviews om te draaien naar iets positiefs voor uw bedrijf.

Grijp de aandacht van je bezoekers door posts

We houden je bezoekers geinteresseerd en verbonden met je profiel door weekelijks een Google Post te plaatsen. Ik zal persoonlijk zoveel mogelijk over uw bedrijf proberen te leren, de mogelijke aanbiedingen, diensten of producten en events om zo unieke posts te maken die uw bedrijf laten opvallen in Google met onze Google My Business Management Service.

Verhoog betrokkenheid met de Google My Business Management Service

Volgens sommige bronnen zoekt 82% van de bevolking via search engines, zoals Google, om informatie te verkrijgen over lokale plaatsen of bedrijven. Uw GMB profiel is daarom ook de plaats om te laten zien wat uw bedrijf nu net uniek maakt. Met Google Posts krijgt u de kans om die 82% direct aan te spreken via de zoekresultaten en op Google Maps. Wij zorgen, via de Google My Business Management Service, voor de content, delen videos en foto’s (die u beschikbaar stelt) met goede call-to-actions die de aandacht grijpen van de lezer. Dat zal u helpen om het aantal website bezoekers te vergroten en te converteren.

GMB Reviews

Beheer actief uw reputatie en klantrelatie

Reviews en Googles Vragen en Antwoorden (of Google Q&A) hebben een direct impact op uw reputatie, lokale rangschikking en in het algemeen de verkopen. De klanten kiezen onbewust voor de bedrijven met de meeste en beste reviews, de bedrijven die (tijdig) antwoorden geven op vragen en ook de reviews beantwoorden.

Anticipeer en beantwoord de vragen van de klant

Google Q&A is een krachtige feature met een zichtbare en opvallend plaats in je Google My Business profiel. Wij zorgen ervoor dat de meest voorkomende vragen hier al beantwoord zullen zijn, monitoren en beantwoorden al de inkomende vragen en antwoorden en tonen betrokkenheid met de bezoeker. Op die manier kan u gerust zijn dat wij al uw zorgen uit handen nemen.

Plaatsen van je producten

Maak het je klanten gemakkelijk om zicht te krijgen op uw producten of diensten. We voegen ze toe aan je profiel. U maakt bijvoorbeeld foto’s van nieuwe producten, aanbiedingen of best verkopende producten en wij plaatsen ze op de meest geoptimaliseerde manier in uw profiel. Hierdoor verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid, rangschikking en interactie met de klant.

Google My Business - Producten

* Dit is niet beschikbaar voor alle sectoren of regios. Het wordt nog steeds uitgerold, dus als u het nu nog niet beschikbaar heeft kan het goed zijn dat het in de nabije toekomst wel zal gaan.

Monitoren en beheren van Spam

Google My Business Spam

Defensief monitoren en beheren van spam

Je krijgt de controle over je bedrijf en mogelijke misinformatie die verspreid kan worden door concurrentie. Denk bijvoorbeeld aan foute openingsuren, foutieve foto’s, verkeerde gsm-nummers. Wij houden dat allemaal in de gaten, constant, zodat jij zeker bent dat je publieke bedrijfsdata correct is.

Offensief monitoren en beheren van spam

De lokale zoekterm resultaten worden meer en meer competitief en concurrenten maken gebruik van spamming technieken of “black hat SEO” technieken zoals het overdadig gebruiken van zoektermen, meerdere profielen creeëren of verzonnen adressen ingeven om zo een voorsprong te krijgen op eerlijke bedrijven die volgens de regels spelen.

On Page SEO

Analyseren van optimalisatie mogelijkheden van uw website

De lokale rangschikking van uw bedrijf is het gevolg van uw GMB profiel en website. Bij de eerste audit, die standaard is bij de opstart van een Google My Business Management Service, zit ook een analyse van je website op vlak van Search Enging Optimization (SEO). In die analyses meer info over de gebruikte titels, content, snelheid, gebruiksvriendelijkheid van uw website. Door deze belangrijke werkpunten aan te pakken zorg je voor een betere lokale rangschikking. We bespreken onze bevindingen met u en geven je de analyse mee met aanbevelingen over mogelijke aanpassingen van je website.

Zij gingen je al voor en waren laaiend enthousiast

Review Google My Business
Review Google My Business 2

Samengevat!

Met het Google My Business profiel creeër je een competitief voordeel waarmee je positief kan opvallen, meer klantenbetrokkenheid kan krijgen, controle krijgt over de data van uw bedrijf en hoger komt in de lokale rangschikking. Dat alles voor een redelijke maandelijkse prijs.

Wilt u meer info? Neem dan nu nog contact met ons op. Doordat het maandelijks beheren van een GMB profiel kan oplopen tot 20 uren per maand zijn de plaatsen beperkt.