Google My business (2)

Elk Bedrijf Veilig Online Aan Betaalbare Prijzen

2020 zit er bijna op. F*ck wat een k*t jaar was dat!
Alles dicht, verkopen omlaag, op halve krachten moeten draaien. Wat een miserie! 
Steeds meer zetten we in op #kooplokaal en #winkelhier , maar het feit is dat de manier waarop mensen zoeken naar een dienst of product is veranderd: we zoeken allemaal vaker op het internet om een aankoop te doen of om te kijken welk bedrijf de beste reviews heeft. Als bedrijfseigenaar is het echter moeilijk om mee te draaien op het niveau van de grote ondernemingen online. Tot nu dan toch.
Want nu start ik met een dienst die ervoor zal zorgen dat geen enkel bedrijf nog een reden kan hebben om niet in te zetten op online aanwezig zijn.
Andere lokale bedrijven zoals Garage Bosmans, Optiek Pollers, Tattoo Pretty In Ink, ET-Creations of Bol Bikes waren de eerste die de stap zetten om (nog meer) in te zetten op lokale online marketing. Maar met dit aanbod wil ik elk bedrijf veilig online krijgen aan betaalbare prijzen.

Want geef toe: Met die coronatoestanden zijn online inkomsten/aanwezigheid toch handig!

Wat ik zal doen!: Je online aanwezigheid via Google My Business

Je wil er al een tijd aan beginnen, maar om er constant mee bezig te zijn, kan gewoon te veel zijn. Jij wilt je bezig houden met je bedrijf en “online aanwezigheid” is dan net dat beetje te veel gevraagd aan het einde van een drukke dag. Daar heb ik alle begrip voor en help ik je graag mee verder!
Één jaar lang zal ik de beheerder zijn van je Google My Business profiel. Dat is DE manier om het verschil te maken als lokaal bedrijf. Meer specifiek kan je de volgende acties van mij verwachten:

Google My business

Aanvragen GMB profiel

Het Google My Business profiel is de meest onderschatte manier om online niet alleen zichtbaar te zijn maar ook meer telefoons te krijgen. En het beste van alles? Je hebt er géén website voor nodig! Het aanvragen, daar ben je snel een paar uur mee kwijt en kan oplopen als je niet weet hoe het moet. Ik neem die stress volledig weg. Via deze link kom je meer te weten over het GMB Profiel.
Waarde: €100

Data beschermen

Zo’n profiel kan al automatisch gemaakt zijn door Google, klanten of concurrenten. Dit wil zeggen dat, of je het wil of niet, je GMB profiel kan aangepast worden door andere mensen. Telefoonnummers die verwijzen naar concurrenten, openingsuren die niet kloppen, verwijzingen naar verkeerde websites, het komt vaker en vaker voor. Ik bescherm je data en houd alles veilig.
Waarde: Onschatbaar! (Minstens €250)

Reviews beheren

Niet alleen de algemene data moet beheerd worden, ook de reviews zijn een belangrijke vorm van online aanwezigheid. Hoe reageer je op goede reviews die ervoor zorgen dat je hoger scoort in de zoekresultaten? Wat doe je met slechte reviews? Een heel jaar monitor ik je reviews en wanneer het fout gaat grijp ik zelfs in zoals ik eerder al deed voor een advocaat. 
Waarde: €250

Wat logisch is, maar ik toch graag benoem, is dat ik je het jaar door help achter de schermen, maar als je vragen hebt ben ik natuurlijk ook bereikbaar.
Zelfs zonder website is dit DE manier om online je aanwezigheid te verzekeren!
Dat alles voor een jaarlijkse prijs van €400! Maar tot nieuwjaar slechts €300!

Wat jij er bovenop krijgt!

Om elk bedrijf op een veilige manier online zichtbaar te krijgen heb ik persoonlijk veel tijd nodig. Veel zaken die ik doe kan je echter zelf, als je er de tijd voor vindt. 
Via The Pack, een exclusieve maandelijkse online ledenbrief, houd ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en mijn strategieën die in het verleden al hebben gewerkt.

Instagram Facebook google ads

Instagram

Met @belgischlimburg en @threepack_be heb ik 2 instagrampagina’s binnen de 8 weken boven de 1.000 volgers gekregen, zonder dat engagement rate, of de interactie met de volger, is gezakt. Ik ga dieper in op hoe ik een profiel opbouw, welke posts ik maak, hoe ik hashtags zoek, …echt het volledige proces leg ik je uit in The Pack.
Waarde: €250

Ads

Facebook, Instagram, Google, … je kan op zoveel plaatsen adverteren, maar hoe? En waar moet je op letten?
Er zijn typische valkuilen die je kan ontwijken voor een snelle opstart, maar ook als je “next level” wil gaan met advertenties leg ik je in detail mijn werkwijze uit. Verder ga ik in The Pack in op al je vragen.
Waarde: €250

Website

Er zijn tal van zaken die jij, of je websitebouwer kunnen doen om je website beter te maken. Het gaat hier over technische oplossingen maar ook de inhoud van je website. In een persoonlijk opgesteld rapport krijg je verbetermogelijkheden.
Waarde: €175 (vastgesteld door een testgroep)

Voor €300 krijg je zo daadwerkelijke hulp (Google My Business profiel beheren), maar ook informatie die samen een waarde hebben van boven de €1.000!
(vanaf Januari stijgt de prijs naar €400)

Maar wacht er is NOG MEER!

Het klinkt als televisie verkooppraat, maar ik wil gewoon zoveel mogelijk waarde teruggeven.
Met deze laatste voordelen kan je geen beter aankoop vinden voor 2021.

Extra's

Acties

Naamkaartjes, websites, online en offline advertenties tegen kortingen, … Ik neem voor u contact op met bedrijven onderhandel de beste prijzen, via The Pack kan je hier vrijblijvend op inschrijven.

Facebook group

Op Facebook maak ik een private groep aan waar je al je vragen kan stellen (bellen kan natuurlijk ook altijd) en waar ik zo veel mogelijk tools verzamel die ik dagdagelijks gebruik. Al de info van The Pack wordt hier ook verzameld.

First in line

Als je maandelijks bijgestaan wilt worden in marketing acties, dan kan ik er ook mee helpen. Ik kan echter slechts 8 bedrijven helpen per maand. Als je je inschrijft op deze dienst, dan krijg je voorrang op de rest.

Als aller laatste kan je het ook inbrengen als een kost, voor 100%!

Toch nog een vraag?
Via onderstaande social media kanalen kan je mij het snelste bereiken.